Nu är hemsidan tillbaka

Välkomna tillbaka till den nya hemsidan! Byssträsk har legat nere i några dagar nu medans jag har byggt ny layout. Som ni ser på förstasidan så har jag lagt till en ’imageslider’ som länkar till inlägg och sidor som jag tycker vi ska lyfta fram som intressanta. Medans hemsidan har legat nere har jag passat på att rensa upp bland en massa plugins som jag tror har gjort hemsidan seg att ladda,. Jag har även raderat några inlägg under nyheter.

Hemsidan är inte helt färdig, men jag väljer att släppa den online nu. Jo, jag har fått en massa bilder från Roland som jag ska ladda upp om några dagar, missa inte det.

2 svar till “Nu är hemsidan tillbaka

  1. Som vanligt, ett fantastiskt bra jobb, Andreas!! Vad har vi gjort för att förtjäna dig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.