Nyheter

Artiklar om byn

Nu har hemsidan kompletterats med en trevlig artikel skriven av Ola Nordebo i VK. Gå in på hemsidan/Byssträsk/Artiklar om byn och titta. Fotot tog jag av Folke på en av hans stora dagar när vi hade den fantastiska hemvändardagen samt presenterade boken om Byssträsk.Tack Andreas för ett snabbt och bra jobb.

Gamla foton

Nu har det tillkommit 24 foton visande gamla saker. Gå in på "byssträsk/gamla saker och företeelser" och titta. Tack till vår webmaster Anders Eriksson som fixat in dessa på ett snabbt och bra sätt!!
Hör gärna av dig/er om ni har något intressant som ni tycker skulle passa in att visa!
Roland H

Nya jaktfoton

Foto: Roland Heldestad

För ett par dagar sedan lade vi in några foton från höstens jakt. Ni hittar dem under Jaktinfo/Bilder från älgjakten.

Tack Andreas för ett bra jobb!!

Byastämma

I dag hade vi stämmodag i Byssträsk med bya-, fiske- och jaktstämma. Efter byastämman bjöds det stora antalet deltagare på fika som intogs med regelmässiga coronaavsånd…

Foton

Nu har det kommit till foton på vår hemsida. De finns under flikarna "Arbetsfoton" samt "Familj, fest, fritid, sorg". Tack Andreas Eriksson för ett suveränt snabbt och bra jobb!! /Roland

Foton

Nu har vår hemsida utökats med foton där vi försökt skildra gamla saker och företeelser. Gå in på fliken “Byssträsk” och scrolla ned till “Gamla saker och företeelser” så finns våra foton där.
Tack Andreas för ett som vanligt fint jobb!!

Nyårshälsning

Med detta somriga foto över vår fina sjö önskar vi alla besökare av hemsidan ett gott slut och ett Gott Nytt År!!

Foto: Roland Heldestad

Jaktfoton

För en vecka sedan lade vi in några foton från höstens jakt. Ni hittar dem under Jaktinfo/Bilder från älgjakten

Tack Andreas för ett bra jobb!!

Gamla foton

Hej på er alla!
En liten förfrågan så här i höstmörkret.

Jakten på gamla foton pågår hela tiden. Svårast att hitta är arbetsbilder och speciellt foton från flottningen i våra sjöar och bäckar. Jag skulle vara enormt glad och tacksam om ni går in och rotar i gamla skåp, lådor och album för att se om de döljer några fynd!!!
Det kan vara enstaka foton eller album, svartvitt eller färg. Jag lånar gärna och scannar av era eventuella bilder och sedan får ni tillbaka allt i oskadat skick. Även foton på DIA är intressanta.

Tack på förhand och ha en trevlig höst/vinter!cleardot.gif

Roland Heldestad
Brännbergsvägen 11 C, 92136 LYCKSELE
070-3633818
heldestadroland@gmail.com