Vindskydd (buor) för fiskare

För två år sedan var vi ett gäng med Kenneth Heldestad i spetsen som satte ut två buor vid våra sjöar. En placerades längst in i Stenträsket och en intill Sundet/Danaholmen i Byssträsksjön.

I dag har Kenneth åter samlat ihop ett gäng som med gemensamma krafter satt ut en bua på holmen vid Lappträskets sydvästra strand. Medhjälpare var bland andra Arne Ö, Roger O, Lars B, Lars O med sonen Simon och Kjell-Håkan H. Detta innebär att vi tack vare fiskevårdsföreningen och Kenneth nu har fina buor i tre av våra fem fiskesjöar!

På Kenneths foto kan man se att de fick göra ett uppehåll för att skotrarna skulle få vila och motorerna svalna något! När den var framme och färdiguppställd invigde det duktiga gänget buan med ett välsmakande fika!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *